Størst og best på reiseutstyr!

    reiseutstyr     reisebøker og kart     utstyrslister og tips     foredrag og events     om Chillout fri frakt over 500,- / logg inn   
Våre avdelinger
» Ansatte
Foredrag & events
Vår historie
Vår idé
Chillout i media
Ledige stillinger

Gode bereiste sjeler i Chillout

Vi jobber på Chillout for å inspirere deg til å reise mer og hjelpe deg til å finne det beste reiseutstyret for din reise.


fredrik (a) chillout.no

Fredrik Mørch-Johnsen (daglig leder)

Fredrik var med på å starte opp Chillout i 2007 og er en av gründerne av konseptet. Den store eventyrlysten førte til at han droppet studier i Oxford til fordel for sin første lange backpackertur. Drømmen om å starte noe eget førte ham tilbake til studier og Master på NHH. Det ble likevel mange turer under studietiden. Selv om han nå har fått kone og barn, så er ikke trangen til å oppleve noe nytt slukket av den grunn. Han er stadig og se rundt om i verden med familien på slep. Selv om hans interesse for vin og mat kan føre ham til de beste restaurantene i byen, så stortrives han med billig gatemat og lokal kultur på bortgjemte plasser. Han har opparbeidet seg en kjærlighet til Italia og stortrives best i varme strøk. Fredrik har også tilbrakt et lengre opphold i Buenos Aires hvor det går rykter om at den førstefødte ble til. Fredrik liker å drømme og er med på å sørge for at vi i Chillout ikke gror fast i gamle rutiner!
Besøkte land India, Thailand, Kambodsja, Australia, Vietnam, Singapore, Malaysia, Kina, Hong Kong, Mexico, Argentina, USA, Puerto Rico, Sør-Afrika, Dubai, Balkan, Europajarle (a) chillout.no

Jarle Moberg (adm/web/marked/øko)

Jarle var med å starte Chillout i 2007 i Bergen og er Gründer og medeier i Chillout. Jarle er utdannet Siviløkonom fra NHH og har blant annet studert et halvt år i Canada og jobbet på Island. På sine yngre dager har det blitt flere backpackerturer til Asia og har i nyere tid reise mye med familie og barn både til USA og Sør-Europa. Jarle drømmer om å åpne flere Chillout-butikker både i Norge og i utland!
Besøkte land India, Thailand, Kambodsja, Vietnam, Malaysia, Philippinene, Kina, Hong Kong, Australia, Fiji, Den Dominikanske Republikk, Panama, USA, Canada, Egypt, Tunisia, Dubai, Europaaleksander (a) gamme.no

Aleksander Gamme (strategi/pr/identitet)

Aleksander Gamme er en inspirator og en motivator. Gamme har vært med i Chillout siden åpning i Oslo i 2010 og er medeier og aktivt styemedlem. Det finnes nesten ikke et sted ikke denne mannnen har vært eller ekspedisjoner han ikke har foretatt. Som kjent medieperson og forfatter av flere ekspedisjonsbøker er vi glade for å ha Aleksander Gamme med i Chillout. Aleksander drømmer om å bygge en enda sterkere merkevare og å rigge Chillout for fremtidig vekst i reisemarkedet!
Ekspedisjoner Antarktis - verdens lengste skitur, Aconcagua, Mt. Everest, Grønland, Kilimanjaro, Elbrus, Trns-Sahara, Broad Peak, Shishapangma, Las Vegas på langs, Sverige & Finland på tvers, Mt. Kenya, Nord-Norge på langs, Mjøsa på langs i Badekar
Besøkte land Kenya, Gambia, Sør-Afrika, Rwanda, Kongo, Uganda, Ethipoia, Marokko, Algerie, Tunisia, Senegal, Tanzania, Egypt, Israel, Iran, Pakistan, Tajikistan, Kirgisistan, Russland, Nepal, Kina, Borneo, Malaysia, Indonesia, Argentina, Peru, Bolivia, Chile, USA, Canada, Eurpahanna (a) chillout.no

Hanna Karlsudd (Retail Manager)

Hanna elsker å drive butikk! Hun er oppvokst i butikk og vet hva folk vil ha. Hanna er sjef for alle butikkene og sørger for at butikkene har de riktige produktene og den riktige sjelen. I tillegg så arbeider hun for at alle som jobber i butikkene kan mest mulig slik at du som kunde skal få best mulig hjelp hos oss. Hanna liker seg på sjøen, er en erfaren seiler og har seilet mye i Sør-Europa. I tillegg har hun flere lengre opphold i Afrika. Hanna drømmer om å skape butikker som er unike - og utvikle ansatte som vet hva de driver med!
Besøkte land Kenya, Uganda, Tanzania, USA, New Zealand, Europaemilie (a) chillout.no

Emilie Nyman (Sosial Media / Reiseekspert)

Emilie er Chillouts solstråle - hun er impulsiv, meget reiseglad og digger Chillout. Hun har bodd i Australia og blant annet jobbet for Patagonia Brand store og kjenner våre produkter ut og inn. Emilie legger gjerne ut på lange reiser, helt alene og gjerne til steder hun ikke helt har planlagt. Som regel kommer hun tilbake med erfaringer andre bare kan drømme om. Emiie elsker fjell, yoga, surfing og å møte nye spennede mennesker. For øyeblikket er Emilie på reisefot, men plutselig er hun tilbake for å hjelpe alle som skal reise jorden rundt i Bogstadveien eller på Grünerløkka.
Besøkte land Australia (Backpacing samt bosatt i Byron Bay, jobbet for Patagonia), India, Nepal, Indonesia (9 ganger. Bodd og studert på Bali i 6 mnd), Singapore, Malaysia, Fiji, USA (Hawaii, California, Florida, Washington), Mexico, Cuba, Guatemala, Nicaragua, Panama, Colombia, Belize, Costa Rica. Europa (England, Tyskland, Frankriket, Spania, Portugal, Belgia, Nederland, Kanariøyene)anette (a) chillout.no

Anette Moen (Butikksjef Grünerløkka)

Anette begynte på Chillout i Bergen som heltid reiseekspert og assisterende butikksjef. Anette har vært med på å forme Chillout Bergen og har nå flyttet til Oslo for å ta ansvar for Chillouts størets butikk - Grünerløkka. Med fullt ansvar for både kafé og butikk. Hun behersker både baristakunsten og er usedvanlig flink til å drive butikk. Neste reise går til Mauritius og Sør-Afrika!
Besøkte land Kina, Tibet, Hong Kong, Vietnam, Thailand, Myanmar, Malaysia, Indonesia, Australia, USA, halve Europa.marte (a) chillout.no

Marte Teigen (Butikksjef Bergen)

Marte har mange års erfaring i Chillout Bergen og kjenner konseptet ut og inn. Før Chillout drev hun sin egen fruktbar og var omgitt av eksotisk frukt, så det var naturlig å ta steget videre til å drive en reiseoase. Marte er veldig glad i USA, og døyver reisetrangen mellom turene med amerikanske podcaster og deling av dinertips med de som planlegger tur dit.

Bergensavdelingen fyller 10 år høsten 2017, og har vært i konstant vekst siden åpningen. De kan ikke minst skilte med byens beste skillingsboller!
Besøkte land Indonesia, Singapore, Malaysia, Thailand, USA, England, bodd i London, Sverige, Danmark, Finland, Island, Irland, Frankrike, Italia, Portugal, Spania, Tyskland, Belgia, Nederland, Luxemburg, Polen, Latvia, Tsjekkia, Hellas, Kroatiasynnove (a) chillout.no

Synnøve Marie Kvam (Events / Grünerløkka)

Synnøve er aktiv i Explorers Club og utdannet arkeolog. Hun er over middels interessert i oppdagere og ekspedisjoner. Synnøve er ansvarlig for å arrangerer våre foredrag og temakvelder og er samtidig fulltidsansatt på Chillout Grünerløkka. Er du interessert i å komme på Chillout for å promotere en bok, eller fortelle om et eventyr så send oss en mail da vel!
Besøkte land USA,Tina Mathiassen (Bergen)

Da Tina ble en del av Chillout-gjengen i januar 17 ble det straks mer synging og filmtrivia på huset. Planlegger du en reise kan Tina antakelig både fortelle deg om hvilke filmer som er spilt inn der OG i nærheten av hvilke gamle bosettinger siden hun har studert arkeologi. Hun har bodd i Ghana og drømmer om å reise tilbake dit og til Afrika for øvrig, så kom innom for entusiastiske tips og historier (og for å lære å banne på stammespråket Mampruli)!
Besøkte land Skottland, England, Tyskland, Belgia, Frankrike, Nederland, Spania, Tsjekkia, Cypros, Hellas, Latvia, Polen, Kina, Usa, Egypt, Ghanajon.veragd (a) chillout.no

Jon Vegard Næss (Lager / Web)

Jon Vegard er musiker, veganer og eier sitt eget klesmerke. Dette gjør han altså på fritiden, for ellers jobber han med å ekspedere våre nettkunder og ta hånd om det praktiske på lageret i Møllergata. Han er alltid blid og fonøyd og pleier å skrive personlige hilsner til alle våre kunder i det langstrakte land!
Besøkte land Færøyene, Tyskland, Frankrike, Nederland, Belgia, Polen, Tjekkia, Østerrike, Slovakia, Slovenia, Ungarn, Serbia, Kroatia, Bosnia & Herzegovina, Italia, Sicilia, Spania, Grand Canaria, Rhodos, Scotland, England, Wales, India, Japan


Gard Jack Svendsen (Grünerløkka)

Gard jobber deltid på Grünerløkka og studerer nå Animasjon. Han har vært ansatt i Chillout i mange år, både som heltid i Bergen og kaféansvarlig i Oslo. Han har full kontroll både på kjøkkenet og i butikken. Gard har sjegg og passer godt inn på Grünerløkka, han har bodd i USA og reist mye i Asia og Australia samt han har besøkt de fleste festivaler som er å finne!
Besøkte land Usa, Laos, Vietnam, Kambodsja, Thailand, Malaysia, Singapore, Indonesia, Australia, Europa.


Christian Medaas (Bogstadveien/Grünerløkka)

Christian er deltidsansatt i Bogstadveien. Men noen ganger finner du han også på Grünerløkka. Christian er godt likt av alle og bringer god energi inn i Chillout! Han er kreativ og snakker også en hel masse språk. Studert sosialantropologi og fan av surfing og vegetarmat.
Besøkte land Usa, Hawaii, Mexico, Guatemala, Belize, Honduras, El salvador, Nicaragua, Argentina, Brasil, Bolivia, Peru, Kenya, Tanzania, Etiopia, Malawi, Mozambique, Sør-Afrika, Tunisia, Marokko, Europa.


Philip Frogg (Bogstadveien)

Philip er fast ansatt på Chillout i Bogstadveien og har vært med siden åpningen i 2016. Han er for øyeblikket på reise rundt i verden, men forhåpentligvis tilbake til sommeren. Philip er glad i å skrive og har tidigere også jobbet i sportsbutikk og kan masse om alt av vårt reiseutstyr!
Besøkte land Thailand, Kambodjsa, Laos, Vietnam, Japan, Brasil, Argentina, Bolivia, Peru, Panama, Costa Rica, Cuba, USA, Marokko, Portugal, Spania, Italia, Frankrike, Belgia, Nederland, Tyskland, Polen, Kroatia, England, Irland, Nord-Irland


Hanna Amalie Holding Jones (Bergen)

Hanna har spredt glede og reisetips på Chillout siden 2014, ved siden av å ta mastergrad i sammenlignende politikk. Hun elsker å utfordre sitt daglige kontrollbehov når hun reiser, og har både couchsurfet i Russland og jobbet på gård i Andesfjellene. Glad i vegetarmat, god kaffe og yoga.
Besøkte land India, Vietnam, den transsibirske jernbanen, Japan, Argentina, Peru, Bolivia, Cuba, Nicaragua, Costa Rica, El Salvador, MexicoMin handlekurv

Handlekurven er tom...

Søk i produkterNyheter og tilbud


facebook.com/chillout.no
@chilloutoslo
@chilloutbergen

CHILLOUT TRAVEL STORE - størst og best på reiseutstyr!


Chillout Grünerløkka

Markveien 55
0554 Oslo

tlf 22 35 42 00 (tast 1)
grunerlokka@chillout.no

Åpningstid
man-fre 10-19
lør 10-18
søn 12-18

Chillout Bogstadveien

Bogstadveien 41
0366 Oslo

tlf 22 35 42 00 (tast 2)
bogstadveien@chillout.no

Åpningstid
man-fre 10-19
lør 10-18
søn stengt

Chillout Bergen

Torggaten 11
5014 Bergen

tlf 22 35 42 00 (tast 3)
bergen@chillout.no

Åpningstid
man-fre 10-19
lør 10-18
søn 12-18

Chillout Nettbutikk

Markveien 55
0554 Oslo

tlf 22 35 42 00 (tast 4)
webshop@chillout.no

Åpningstid
man-fre 09-16

Informasjon

Frakt og leveringstid
Angrefrist & retur
Reklamasjoner
Kundesider
Handelsbetingelser
B2B - Bedriftssalg